Myymälästämme löytyy monia erilaisia kangasvaihtoehtoja. Tervetula käymään tai soita ja tilaa maksuton suunnittelupalvelu! 

Markiisit

Markiisi on  tehokas valo- ja lämpösuoja. Se toimii suojana paahteelta ja sateelta, pidentäen näin esimerkiksi terassin käyttöikää.

Markiisikankaat ovat 100 % akryylia.Kankaat hylkivät tehokkaasti likaa ja vettä. Ne ovat lisäksi erittäin kestäviä, kuituvärityksen ansiosta akryylikankaan värit säilyttävät sävynsä pitkään. Teflon-käsittely antaa markiisikankaalle likaa ja hometta hylkivän pinnan. 

Markiisi estää liiallisen auringon lämpösäteilyn pääsyn ikkunasta sisälle. Sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa. Markiisi ja sen oikeanlainen käyttö voi vähentää koneellisen ilmastoinnin ja jäähdyttämisen tarvetta jopa yli 80%.

Oli kyseessä sitten terassimarkiisi, ikkunamarkiisi, katosmarkiisi tai vaikka korimarkiisi, tee viisas päätös ja hanki mittojen mukaan tehty toimiva ja laadukas Sunsystems-markiisi. Markiisien hinnat vaihtelevat mallien ja varustelutason mukaan. 

Markiiseja saa sekä käsikäyttöisenä tai moottorikäyttöisenä.

Sähkökäyttöinen markiisi helpottaa ja lisää selvästi markiisin käytettävyyttä ja terassin mukavuutta. Moottoroitu markiisi on erittäin helppokäyttöinen ja toimiva. Yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella markiisi kulkee kiinni tai auki. Tuuli- ja aurinkoautomatiikan ansiosta sääoloista ei tarvitse enää itse huolehtia. Markiisit toimivat itsenäisesti sään ja tuulen mukaan silloinkin, kun et itse ole kotona. Auringonpaisteella markiisi on auki ja estää liiallisen kuumuuden, kun taas liian voimakkaalla tuulella markiisit sulkeutuvat automaattisesti suojellakseen itseään. Täysin automaattinen aurinkosuojausjärjestelmä koostuu seinälle kiinnitettävästä aurinko- ja tuulianturista sekä markiisimoottoriin sijoitetusta vastaanottimesta.