Parvekekaihtimet

Lasitetuille parvekkeille löytyy erilaisia ratkaisuja aurinko- ja näkösuojaksi. Materiaalit kestävät auringonpaahdetta, pakkasta, vesipesua sekä kosteutta.

Parvekekaihtimet toimivat kauniina sisustuselementtinä sekä luovat tehokkaan näkösuojan, säästävät lämpöenergiaa ja pidentävät parvekkeen käyttöikää. Parvekkeen laseja voidaan liikuttaa esteettömästi ilman, että kaihtimet olisivat tiellä.

Meiltä löytyy Kankaiset vekkikaihtimet, jotka ovat pestäviä ja UV-suojattuja. Nämä kiinnitetään jokaiseen lasiin erikseen, jolloin lasit toimivat aivan normaalisti. Kaihtimen voit laskea normaalisti ylhäältä alas – tai vaihtoehtoisesti nostaa alhaalta ylös. Se soveltuu yhtälailla terassin lasikattoon kun tavalliseen ikkunaan tai ovilasiinkin.

Helppokäyttöiset kotimaiset alumiinikaihtimet kiinnitetään myös erikseen jokaiseen parvekelasiin.

Myöskin yksi vaihtoehto on Säänkestävistä Soltis- tai screenkankaista valmistetut rullakaihtimet, jotka sopivat lasitetuille parvekkeille viilentämään lasitettua tilaa ja antamalla näkösuojan, silti estämättä näkymää ulos ja valon pääsyä sisään. listäitetoja screen-rullaverhoista  https://www.kaihdinrauma.fi/tuotteet/rullaverhot/screen/

Parvekekaihdin lisää parvekkeen viihtyisyyttä ja nostaa sen käytännöllisyyttä monella tapaa.

Tervetuloa myymälään tutustumaan valikoimaan ja tilaa maksuton suunnittelukäynti kotiisi. 

Image